DIVERSE

Atunci când un colet îți pică la fix!

Am primit azi un colet care m-a bucurat, chiar aveam chiuvetă plină cu vase. Pregătisem o prăjitură de casă pentru copii și a sunat curierul. La fix, mi-am zis! Prăjitură a ieșit bună iar vasele le-am spălat cu unul dintre detergenții noi de la Fairy România. Fairy are o gama nouă de detergenți de vase, Fairy Extra+ care miros grozav, mai-mai să-ți facă și poftă de ceva dulce, colorat și bun. Aromele noi sunt: liliac, citrice și fructe de pădure roșii. Știu, numai la mâncare și dulciuri mă gândesc! 🙂

Recunosc că mă încadrez în acea categorie care vrea să simtă miros frumos atunci când spală vasele. Adică dacă tot mă sacrific să se spăl, măcar să fac puțină aromaterapie cu detergentul de vase. Așa simt că îmi răsfăț măcar mirosul și că nu sunt păgubită 100% că am făcut această treabă. Chiar, vă dați seama cât timp din viață îl petrecem la chiuveta din bucătărie spălând vase? Știu ca unele dintre voi aveți mașini de spălat vase! Și eu am, dar tot mai speli un tocător, o tigaie din metal care ruginește, un vas care pur și simplu nu merge băgat la mașina de spălat vase sau vasele foarte mari. Și mereu se adună, nu-i așa?

Nu mai lungesc vorba, produsele Fairy sigur le cunoașteți, le folosiți iar gama nouă va așteaptă în magazine. Producătorii spun că elimina cu până la 50% mai rapid grăsimea față de toate celelalte produse Fairy din România. În plus, se pare că are niște puteri magice, așa cum îi spune și numele ”fairy”. Spun asta pentru că formula este creată special să producă spumă de la început și să continue să facă spumă pe măsură ce speli, distrugând grăsimea și urmele de mâncare greu de curățat. De asemenea, ajută la evitarea depunerii ulterioare a grăsimii, astfel încât vasele să se clătească mai ușor de fiecare dată.

Tare sau ce?! Spor la spălat vase să aveți!

Lasă un răspuns