DIVERSE

M-am săturat de spălat la mână atâtea vase!!

Vaaai, deci în pandemia asta de când ne-am mutat la țară am spălat la vase!!!! După aproape un an de schimbat locuința din București cu cea de la sat mi-au îmbătrânit mâinile cu câțiva ani, jur. Familia mea are 4 membrii și am uneori impresia că gătesc și spăl vase non stop. Am zile în care stau în bucătărie de dimineața până seara, asta pentru că mai pregătesc și dulciuri de casă sau fac pâine. Partea frumoasă este că îmi place enorm să gătesc iar partea proastă este că urăsc să strâng după mine. Fie că urăsc sau nu partea asta, sunt nevoită să o fac.

Munca în bucătărie este mai frumoasă și mai ușoară atunci când spațiul este utilat, spațios, luminat și modern. Toți visăm la o bucătărie ca în reclame mai ales când stăm atât de mult în bucătărie și suntem foarte preocupați de mâncarea de casă sănătoasă. Câteva aparate electrocasnice moderne mi-aș ușura teribil munca și realizez că am mare nevoie de ele.

Apropo de elecrocasnice, am descoperit recent o mașină de spălat rufe de la Toshiba și calitatea ei m-a uimit. Are niște funcții foarte avansate care m-au șocat și m-au cucerit, nu mi-am închipuit că tehnologia a ajuns deja atât de departe: garnitură antibacteriană, zgomot cu 11,4% mai puțin față de un motor convențional, panou electronic inspirat de telefoanele mobile care este în plus şi rezistent la apă, programul de 10 minute, cel mai rapid program de spălare din industrie, prin selectarea programului ColorAlive, gradul de decolorare al rufelor colorate este redus cu 39%, funcție curățare tambur și câte și mai câte. Și astea sunt doar o parte dintre funcții și toate mi se par foarte importante.

De ce vă povestesc asta? Ideea este că mi-am dat seama că produsele Toshiba sunt atât de avansate încât cred că cei care le fabrică par a fi niște extratereștrii. Niște omuleți verzi și cu ochelari ca niște tocilari, cu pix în buzunar și foarte pasionați, pun cap la cap tehnologii super avansate pentru locuințele noastre de azi. Cei care au încercat produsele Toshiba știu cu siguranță la ce mă refer. Sunt convinsă că toate electrocasnicele Toshiba sunt la fel de performante și ”venite din viitor”.

Este ușor jenant în ziua de azi să spui că speli vasele la mână, cred că cele mai multe familii au deja o mașină de spălat vase. Și noi avem una la București care deja începe să se deterioreze dar m-a ajutat mereu foarte mult. Am primit-o de ziua mea acum câțiva ani și mi-a adus o mare bucurie.

Pasiunea pentru inovație, pionieratul în tehnologie și designul unic caracterizează produsele Toshiba, brand ce oferă o gamă variată de electrocasnice cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții prin eficiența produselor și de a oferi un aspect unic oricărei bucătării prin designul meticulos.

Ca să înțelegeți că nu exagerez când spun că electrocasnicele lor vin din viitor, iată ce calități suplimentare au mașinile de spălat vase Toshiba:

  • Lampă UV în filtru pentru uciderea bacteriilor;
  • Aplicarea tratamentelor LIFE anti-microbi în părțile mașinii ce iau contact cu apa. Efectul antimicrobian crește viața utilă a materialelor tratate și poate inhiba acumularea de microorganisme care se află în interiorul mașinii. 
  • Sertarul pentru tacâmuri poate fi culisat și, de asemenea, poate fi scos la nevoie pentru a face loc vaselor mai voluminoase din etajul inferior.

Dar de mașina de spălat vase portabilă ce ziceți??? Nu mi-a venit să cred că există așa ceva!!!

Mi-ar plăcea teribil o astfel de mașină de spălat!!

Odată ce le vizitezi pagina realizezi ce mult evoluează tehnologia și că este păcat să nu profităm de tehnologia viitorului. Gama lor de produse conține: aparate frigorifice, mașini de spălat rufe și uscătoare, mașini de spălat vase și cuptoare cu microunde. Eficiența, designul și tehnologiile moderne sunt cele mai importante aspecte ce fac din Toshiba un brand ce ridică întotdeauna standardele în materie de electrocasnice.

Da, eu una am nevoie de electrocasnice fantastice, mă informez despre ele, mi le doresc, le apreciez, la iubesc, le folosesc la capacitatea lor maximă și împrăștii vestea și celor care vor să o audă.

Lasă un răspuns