DIVERSE

Ai grijă cine îți transformă visurile în realitate!

Cam așa arată casa visurilor mele! Amplasată într-un loc verde! 🙂

Știu, toți vrem să fugim de contractarea unui credit, toți știm cu ce „se mănâncă” un credit și câți bani returnăm băncii din cauza dobânzilor, însă în realitate nu avem nici cea mai vagă idee. Din păcate, nu toți ne naștem Richie Rich și avem nevoie de un mic sau un mai mare ajutor financiar. Este greu sau aproape imposibil, ca tânăr fiind, să reușești să-ți cumperi un loc al tău în care să stai doar tu sau împreună cu partenera/partenerul… dar neapărat separat de părinți.

Gata! M-am hotărât și eu, vreau să-mi cumpăr o casă! Bine, bine, dar de unde încep?!

Pare simplu, nu? Ai un salariu bunicel și intri în prima bancă care îți apare în cale și le spui că vrei un credit. Bine, dar băncile au pachete de credite diferite și dobânzi diferite. Dacă ți se potrivește mai bine creditul de la o altă bancă sau dacă altă bancă are o dobândă mai avantajoasă pentru tine? Este totuși un credit pe vreo 30 ani… nu te poți pripi!

Și atunci ce faci? Ai câteva variante, desigur:

  • poți merge din ușă în ușă la toate băncile din zonă să te interesezi – dar nu îți recomand, interogările multiple la bănci îți scad scorul de creditare (FICO) și gradul de eligibilitate;
  • poți întreba toți prietenii de unde și-au luat creditul ipotecar, să faci astfel propriile „statistici” – dar nici varianta aceasta nu ți-o recomand, creditul potrivit pentru prietenul tău poate să NU fie creditul potrivit pentru tine;
  • poți verifica pe net dobânzile și ofertele băncilor și poți sta la telefon câteva ore cu agenții bancari pentru a te lămuri. Dar, uneori, termenii bancari ne depășesc!
  • poți face „N” simulări de credit online și poate te ajută să îți faci o idee – însă acest gen de simulări nu sunt 100% corecte, sunt orientative. Suma creditului și aprobarea creditului depind atât de venitul tău lunar, dovedibil legal, dar și de alte criterii specifice fiecărei bănci în parte;
  • poți alege serviciile unui broker de credite cum este AVBS Credit care oferă servicii personalizate și 100% GRATUITE de intermediere CREDITE BANCARE – aceasta este varianta pe care ți-o recomand!

SERVICIILE AVBS Credit SUNT COMPLET GRATUITE! COST 0 PENTRU CLIENȚI!

Am nevoie de un credit, recunosc, chiar trebuie să ne mutăm în curând. Nu ne încadrăm la Prima Casă/Noua Casă și va trebui să optăm tot pentru un credit ipotecar. Cum să stau să pierd atâta timp prețios când toate informațiile le pot obține dintr-un singur loc? Cu asta se ocupă brokerii de credite și au în portofoliu peste 100 de produse de creditare de la mai mult de 30 de instituții bancare și non-bancare!

Am citit acest comunicat de presă din Forbes și am înțeles că brokerul de credite are tot interesul să-mi ofere cea mai bună variantă de creditare. Știu că are experiență în ceea ce face, știu că serviciile sale sunt gratuite. Nu-i plătesc brokerului de credite nimic pentru serviciile prestate, dar brokerii de credite nu fac voluntariat, comisioanele le primesc de la bănci. Nu mă deranjează acest aspect deoarece nu mă impactează în mod negativ absolut deloc, important este să-mi iau creditul cel mai potrivit mie! În acest caz, când te „înhami” la un lucru atât de mare și de important, cum este contractarea unui credit ipotecar pentru achiziționarea unei locuințe, chiar trebuie să apelezi la specialiști.

AVBS Credit intermediază GRATUIT pentru români toate tipurile de credite! Iată mai jos câteva detalii importante despre această companie de brokeraj bancar!

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Lasă un răspuns