DIVERSE, FAMILIE

Știi pe cineva care are nevoie de un frigider? Este SH dar arată ca nou. Îl dau ieftin, că mă grăbesc!

Iubesc aparatele electrocasnice, îmi place să fie moderne și să-mi ofere cât mai multe satisfacții. Dacă ar putea să facă totul în locul meu, aș fi fericită. Încă nu am ajuns în aceste vremuri, mai avem de așteptat. Am spus puțin mai sus ca iubesc aparatele electrocasnice, însă nu neapărat pe ale mele. Pandemia ne-a făcut să ne retragem la casa noastră de la țară, casă unde am adus acum câțiva ani tot ce era mai vechi în apartamentul nostru din București.

Atunci eram fericiți că ne cumpărăm acolo ceva nou, casa noastră permanentă și că avem totuși ceva bun și la casa de vacanță. Acum s-a schimbat treaba, este exact invers. A rămas totul acasă bun și frumos în apartamentul nostru micuț… și fără noi. Aici, la țară, unde avem casă mare, curte imensă și în jur este un paradis, am rămas cu niște aparate vechi și parțial stricate. Am schimbat între ele aspiratoarele, însă mașina de spălat și frigiderul, deși sunt încă în stare de funcțiune nu mai au mult până iși vor da duhul.

Frigiderul de aici este foarte mic și se umple în partea din spate cu gheată care strică alimentele, le congelează și ne scoate din minți. O dată pe săptămână trebuie scoase alimentele și eliminată gheața. Am ales după câteva luni de stat aici să schimbăm totuși frigiderul cu altul… second hand. Mare, frumos, modern și ieftin, după buget, că doar e pandemie! Ce bucurie pe noi, abia așteptam să scăpăm de cel vechi, nu mai aveam răbdare! L-a ales soțul, l-a probat, toate bune și frumoase. Când l-a adus aici și l-a băgat în priză se auzea că funcționează. A doua zi încă funcționa, dar nu răcea deloc, ba mai mult, era mai cald în frigider decât în afara lui. Sună haios, dar nu este deloc! Acum tronează în sufragerie și așteaptă frigotehnistul, care spune de vreo lună că vine, dar nu mai apare. Bine.. a venit odată și nu l-a rezolvat. Știu că stăm departe și drumul e prost, dar totuși… Cel mai probabil a decedat definitiv sau costă enorm reparația și nu merită reparat, cu alte cuvinte, ne-am cam luat ȚEAPĂ!

Exasperată fiind zilnic de frigiderul cel nasol și de toată povestea cu țeapa pe care ne-am luat-o, am tot căutat pe internet ceva fain, la care să visez când ne revenim financiar. Am pornit căutarea de sus, de la super calitate, să caut ceva durabil și de încredere, așa am ajuns pe site-ul celor de la Toshiba. Mi-a plăcut și sloganul lor: Tehnologia viitorului pentru îmbunătățirea prezentului. Dap, de asta am eu nevoie! 🙂

Am pus ochii pe acest model de aparat frigorific: GR-RF646WE-PGS

Deci fiți atenți aici: ”Datorită temperaturii care poate fi reglată de la -18° la 7°, este posibil să păstrați legume, fructe, pește și carne în același compartiment. Extindeți capacitatea frigiderului cu 15% cu o singură atingere a butonului. Depozitați o cantitate suplimentară de 91 de litri de alimente proaspete, transformând una dintre unitățile de congelare într-o unitate mini-frigider.” Pe bune?! Frigiderele astea vin de pe altă planetă, zău! Și stați așa că nu am terminat!

Tehnologia de sterilizare cu plasmă și de purificare a aerului din interior, produc ioni și electroni care pot elimina bacteriile, neutralizează mirosurile și purifică aerul, păstrând alimentele proaspete mai mult timp.

Avantajele acestei tehnologii, Plasma Pure, sunt evidente:

 • Sterilizare
 • Eliminarea mirosurilor
 • Mai multă prospețime și sănătate

Păi ăsta este răcitor de pe Marte, nu frigider de pe Pământ! Cine nu vrea aer purificat în interiorul frigiderului, alimente proaspete și mai multă siguranță? Când ai copii mici aceste detalii sunt foarte importante! Apar deseori probleme la stomacul copiilor și măcar știi din start ca frigiderul își este aliat.

Să nu credeți că nu m-am uitat și la mașini de spălat, că doar sunt femeie și suntem 4 membri în familie! Bag la spălat câteva mașini pe săptămână și înșir rufele la uscat prin toată curtea. Rufele sunt incomparabil mult mai murdare aici, la țară, decât erau când trăiam în București. Nu știu ce m-aș face fără mașină de spălat aici, ar fi un dezastru, jur!

Cei de la Toshiba defilează și cu niște super mașini de spălat, așa cum mă așteptam. Câteva mașini de spălat au niște funcții foarte avansate care m-au șocat, nu mi-am închipuit că tehnologia a ajuns deja atât de departe.

În cazul mașinii de spălat, am pus ochii pe una fantastică: T07 – TW-BJ110W4RO! Mi se pare fantastică pentru că:

 • are capacitate mare, de 10 kg de rufe; Wow pentru mine care spăl foarte des!
 • are un hublou-mega de 550 mm de introducere a hainelor murdare, adică nu te chinui cu hainele voluminoase; Da, îmi place ideea!
 • are Garnitură antibacteriană. Învelișul protector al garniturii mașinii de spălat Toshiba conține aditivi speciali ce elimină riscul apariției bacteriilor, asigurându-se o igienă corectă și sănătoasă! Garnitura de la actuala mașină de spălat arată groaznic, aici fiind și apă foarte dură.
 • motorul inverter rezistent și eficient funcționează cu 11.4% mai puțin zgomot față de un motor convențional. Motorul inverter nu prezintă pericolul defecțiunilor, deoarece transmisia mecanică din interior se face printr-un câmp electromagnetic, eliminând astfel uzura mecanică și garantând fiabilitatea; DA, este foarte important pentru mine să fie silențioasă!
 • Noua tehnologie de spălare THE GREATWAVES este inspirată de marele artist japonez Hokusai, autorul lucrării „The Great Wave off Kanagowa”. Tehnologia THE GREATWAVES™ este dezvoltată pe doi piloni: Flash Wave și Cold Wash, care protejează hainele în timpul spălării și garantează economie considerabilă de energie, detergent și timp; Perfect!
 • are panou electronic inspirat de telefoanele mobile care este în plus şi rezistent la apă.
 • un spray cu largă acoperire accelerează dizolvarea detergentului, curăță reziduurile de spumă de pe garnitura ușii și de pe sticla de la hublou;
 • nu este nevoie de aplecare pentru a accesa facil panoul de control, în urma unor multiple experimente în laborator, 55° pare să fie cel mai potrivit unghi al câmpului vizual;
 • economie de timp, energie și bani pentru cantități mici de rufe ce necesită doar o împrospătare, cu programul de 10 minute, cel mai rapid program de spălare din industrie. Mai mult decât perfect!
 • prin selectarea programului ColorAlive, gradul de decolorare al rufelor colorate este redus cu 39%;
 • dacă oricare din straturile furtunului interior se defectează și prezintă scurgeri, se va declanșa un mecanism automat de închidere care să blocheze furtunul și să împiedice scurgerea apei. Practic, sistemul ajută la prevenirea eventualelor inundații, deoarece chiar și o mică scurgere poate duce la deteriorarea inconvenientă a locuinței. Foarte important, pleci liniștit din casă dacă lași mașina pornită!
 • Curățare tambur: Utilizarea repetată a mașinii de spălat duce la depunerea reziduurilor de săpun, minerale și chimicale din detergent, creând un strat ce poate dezvolta bacterii. Din acest motiv, programul de curățare a tamburului este extrem de important atât pentru igienizarea hainelor, pentru sănătatea membrilor familiei, cât și pentru eficiența maximă a aparatului.

Este foarte important ca toate aparatele electrocasnice din casă să ne fie ”aliați”, nu să ne facă rău pe altă parte. Funcțiile pe care le au aceste aparate ale ”viitorului” descrise mai sus sunt concepute pentru a oferi siguranță, prospețime și o mai bună calitate a vieții și asta ne dorim cu toții, nu-i așa?

Ahh, dacă ai ajuns până aici… am un frigider de vânzare! E frumos, curat! Știi pe cineva care are nevoie? Este SH dar arată ca nou. Îl dau ieftin, că mă grăbesc!

2 gânduri despre „Știi pe cineva care are nevoie de un frigider? Este SH dar arată ca nou. Îl dau ieftin, că mă grăbesc!”

 1. Emi, ai descris aceste echipamente Toshiba, mai ceva ca un profesionist in domeniu, sau un angajat de la Altex sau Flanco 🙈😍
  Mai convingatoare de atat, nici ca puteai fi!
  Frigiderul acela arata intr-un maaare, mare fel. Cred ca si masina de spalat rufe este minunata. Iti doresc sa o folosesti cu drag! 🤗
  Nu pot sa nu-mi exprim dezamagirea, fata de ce ati patit cu frigiderul SH. Si ma intreb, cum pot oare unii oameni, sa puna capul linistiti pe perna?! Nu ii mustra constiinta?? Cu siguranta ca intr-un fel sau altul, vor plati pentru ce au facut.

  Asa cum ti-am mai spus Emi, imi pĺac mult articolele si vlogurile tale. Tine-o tot asa!
  Te pup! 🤗

Lasă un răspuns