DIVERSE, FAMILIE

Niște magicieni ai plantelor medicinale au făcut o poțiune perfectă pentru durerile în gât

În anotimpul rece copiii mei mereu răcesc. Îmi este groază de acele momente, sunt atât de neplăcute încât le urăsc pur și simplu. Devin smiorcăiți, mămoși, supărăcioși, leguminoși (nu cred că există cuvântul asta, l-am inventat acum pe loc) încât sunt zile în care simt că o iau razna. Dacă mai răcește și soțul atunci începe apocalipsa! Jale! Ajutooor, vreau să mă mut singură pe altă planetă!

Căni de ceai prin toată casa, șervețele mucioase peste tot aruncate prin casă, inclusiv pe masă, lângă mâncare. Supa de bolnavi cum zice fiică-mea, e la ordinea zilei. Tusea li se aude o mare parte din noapte, răgușeli, nopți nedormite, medicamente, temperatură și alte cele. O plăcere, desigur! Pe modelul de ceea de fugi, de aia nu scapi!

Când erau copiii mici și fugeam de antibiotice ca de nu știu ce, am descoperit gama Biosept de la Fares care pentru mine a fost o revelație. Pentru cine nu cunoaște siropul Biosept, este un sirop natural împotriva virusurilor respiratorii. Este o combinație sinergică unică de 9 plante și 4 uleiuri esențiale. Siropul este o formulă inovatoare naturală care are beneficii antibacteriene, antivirale, antifebrile, antiinflamatore, imunostimulente și expectorante. Genial, nu-i așa? Un cocktail de plante cu efect miraculos. Aceste beneficii ți le aduc mai multe medicamente la un loc, pline de efecte adverse și mult mai scumpe.

Am fost tare fericită când am descoperit acest produs și l-am recomandat imediat și altor mămici. Nu exista să lipsească de la noi de acasă acest sirop. Mi se părea potrivit exact la problema cel mai des întâlnită a copiilor mei la acel moment. Să scazi temperatura copilului și în același timp să-l tratezi și de afecțiunile respiratorii cauzate de răceală, și asta doar cu un sirop din plante mi se părea fantastic. Chiar mă gândeam atunci că românii sunt tare deștepți, creativi și cu pasiune și dedicare (re)inventează rețetele alea tradiționale bătrânești și crează licori miraculoase.

Chiar am încredere foarte mare în produsele românești, indiferent de sfera de producție. Mereu am încurajat consumul și susținerea producătorilor din țara noastră. Și pe bună dreptate, foarte mulți sunt geniali! Iar prețurile produselor sunt întotdeauna mult mai bune decât ale produselor importate, iar calitatea este foarte bună.

Apropo de licori miraculoase, acum mă laud cu o nouă descoperire, tot marca Fares. Este vorba de gama Plantusin. Am realizat recent că nu numai copiii mei au crescut ci și numărul de produse Fares. 🙂 La fel de miraculoase și de pline de beneficii, realizate din combinații de plante, așa cum ne-au obișnuit deja.

Gama Plantusin are grijă de sănătatea tractului respirator prin diverse produse, în funcție de preferințele de administrare: siropuri în diferite combinații, capsule moi, comprimate de supt sau ceaiuri. Există chiar și sirop pentru bebeluși din această gamă și poate fi administrat de la 3 luni.

Sezonul acesta copiii (încă) nu au răcit, doar soțul. Cursurile online și statul mai mult la căldurică i-a ferit de răceli, însă nu și de dureri în gât. De câteva zile ai mei iau tratament cu Plantusin pentru gât, este vorba de comprimatele de supt. Sunt încântați de ele, deși poate copiii în general nu sunt prieteni cu produsele farmaceutice. Le-am explicat că niște magicieni ai plantelor medicinale au făcut o poțiune perfectă pentru durerile în gât. Mezinul familiei avea impresia că parcă începe povestea de seară și mă privea captivat așteptând să nu mă opresc din povestea acestor grozave pastiluțe care fac bine la gât.

Plantusin Forte, siropul, are cea mai puternică rețetă de Plantusin de până acum, iar capsulele ușurează expectorația. Siropul are un gust puternic de plante și imediat ce-l administrezi simți cum face curățenie prin tractul respirator.

Nu știu ce părere aveți voi despre ambalajul produselor Fares. Eu una m-am obișnuit cu ele, le cunosc și recunosc de la distanță. Ambalajele îmi dau impresia de românesc, autentic, mă duc cu gândul la plantele culese de pe meleagurile noastre frumoase și cu respect pentru conținut și calitate.

Mi-am pus pe listă de făcut după ce trece pandemia o vizită la fabrica Fares. Mi se pare o lecție grozavă pentru copii să vadă o fabrică românească care produce licori miraculoase din plante, care au grijă de cel mai de lucru preț al omului, sănătatea. Sunt convinsă că vor avea o extraordinară lecție de botanică și se vor bucura și de minunata zonă din Orăștie.

Eu am făcut deja un tur virtual al fabricii, l-am găsit pe site-ul Fares.

Articol acesta a fost scris pentru SuperBlog 2020.

1 gând despre „Niște magicieni ai plantelor medicinale au făcut o poțiune perfectă pentru durerile în gât”

Lasă un răspuns