DIVERSE, FAMILIE

Mie îmi place să visez la mine în bucătărie!

Salutare! Curioși ce fac? Uite de vreo oră mă uit pe un site, efectiv nu știu când a trecut timpul. Este un site cu 200+ magazine online și fizice într-un singur loc. Da, îmi plac cumpărăturile, bine, nu e greu să-ți dai seama, doar sunt femeie. 🙂 Dar site-ul ăsta e addictive, nu mă pot desprinde de el. Mă uit, potrivesc obiecte în imaginația mea, îmi închipui, visez cu ochii deschiși. Vreau atât de multe!

Când mă apuc să fac ceva trebuie să fiu motivată să o fac. Cu cât sunt mai motivată cu atât treaba iese mai bună. Și am primit un mail cu o provocare. Ia să vedem, din titlu mă întreabă ”Tu unde visezi?” și îmi place cum sună pentru că sunt o visătoare. Și citesc mai departe și îmi place mult ce citesc. Intru pe site și stau și mă uit la produse și îmi place ce văd. Soo, să trecem la treabă.

FAVI este cel mai mare motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni din România. Pe FAVI.ro se găsesc sute de mii de produse, de la peste 200 de magazine din România. Motorul de căutare FAVI.ro le vine în ajutor tuturor acelora care își doresc o locuință frumoasă. Mulțumită acestui motor de căutare, nu mai este necesar să accesezi magazin după magazin online pentru a găsi produsele dorite. Poți alege cu ușurință mobilă și decorațiuni în funcție de stil, culoare, preț, material și multe alte caracteristici. Înțelegeți acum de ce este addictive?

Și stând așa pe site și cotrobăind în fel și chip văd că au și pagină de Instagram. Eu sunt mare fan Instagram, intru să le văd și pagina și văd că deja suntem prieteni. Mai mult, cu puțin timp în urmă am avut deja o mică conversație. Ce mică este lumea! Aham, iată cum funcționează legea atracției. 🙂 Acuma… să văd dacă îmi atrag vreun premiu, că tare îmi doresc!

De când cu pandemia asta petrec din ce în ce mai mult timp acasă cu copiii. Dacă acum ceva timp stăteam acasă doar seara după ora 18:00 și în weekend acum stăm aproape non stop. Pentru mine, este foarte important să mă simt bine acasă, să am mici obiecte decorative, un colț al meu, să fiu fericită și relaxată în căminul meu.

Poate că sună neașteptat, dar cel mai bine mă simt în bucătărie, aici se întâmplă magia. Iubesc să gătesc și să prepar mâncare sănătoasă și proaspătă pentru ai mei. Petrec cel mai mult timp din zi în bucătărie și îmi place să fie utilată cu tot ce avem nevoie. Cred că cuptorul este cel care îmi dă cele mai multe idei magice. Ia uitați aici ce bunătate am preparat!

Pentru mine, bucătăria este acel loc special pentru ca aici visez, creez, aici sunt eu cu gândurile mele și aici ies cele mai bune preparate ale mele. Aici îmi servesc familia, aici stăm de vorbă și ”punem țara la cale”.

Iubesc obiectele pentru bucătărie, sunt pasionată de fotografie și cu asta am spus tot. Sunt veșnic atentă la decoruri, detalii, culori, obiecte interesante, deosebite. Ele sunt marea mea pasiune și ceea ce mă ține fericită și visătoare în aceste vremuri deosebite. Vara fac fotografii în exterior, dar în restul anului mă cuibăresc cu fotografiile numai în bucătărie. Nu este foarte confortabil sau spațios, dar mă adaptez. Niciodată nu am suficiente lucruri în bucătărie și Doamnee ce minunății pentru bucătărie am văzut pe site-ul asta!

Doamna din imagine ar trebui sa fiu eu, doar că bucătăria mea este mult mai mică, mai necomercială și că eu am pisică, nu cățel. Pisica a fugit din poza mea din păcate. 🙂

Avem casă la curte și când mă uit la poza de mai jos îmi doresc toate decorurile de acolo, sunt perfecte, minunate și exact pe gustul meu. Și ce poze faine aș face acolo, un vis!

Ieri m-a sunat ieri sora mea să mă întrebe dacă am idee de unde ar putea să-și cumpere o canapea mișto, se mută la casă nouă și i-am zis că nu prea știu. Azi am idei noi, pentru că am descoperit Favi.ro iar la sectiunea Living am văzut niște super canapele. I-am trimis deja linkul! Legea atracției iar a funcționat! 🙂

La noi acasă avem liber la visare, aici suntem NOI, aici ne petrecem cel mai mult timp din viaţă. Casa noastră ne reprezintă, chiar dacă nu este ultra modernă sau ”de revistă”. Îmi iubesc locuința și mă bucur de orice schimbare în bine. Și vreau o locuință cât mai frumoasă, iubesc confortul pe care îl oferă locuința.

”Acasă este acel loc care dă adăpost trupului și alină sufletul.”

Phillip Moffitt

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020.

1 gând despre „Mie îmi place să visez la mine în bucătărie!”

Lasă un răspuns