DIVERSE, FAMILIE

Gata! M-am hotărât, ne mutăm la casă! De unde începem?

Desigur, pământ să ai, că restul se rezolvă. Noi am avut pământ și locuim la casă, din fericire pentru noi, mai ales în vremurile acestea cumplite când pandemia ne-a ținut mai mult închiși. Dacă aveți posibilitatea și aveți o bucată de pământ dar nu sunteți foarte hotărâți dacă este sau nu o idee bună, trebuie să citiți ce vă spun eu acum.

În primul rând am locuit la bloc toată viața iar de aproximativ 11 ani locuiesc împreună cu soțul meu într-un cartier din sectorul 5 al Bucureștiului, la 2 camere. Locuim aici împreună cu cei doi copii ai noștri. Apartamentul este cu vedere la stradă, stradă circulată de autobuze și nebuni care fac noaptea curse cu mașini. Nu poți sta niciodată cu geamul deschis, vara evident. Este un zgomot cumplit și este foarte mult praf în apartament, în două zile te iscălești vizibil pe mobilă. Copiii nu au loc, au paturi etajate și noi am transformat sufrageria în dormitor, practic nu primim în vizită decât rude apropiate, nu avem canapea și nu poți chema pe cineva să stea la tine în pat. 🙂

De fapt și acum tot acolo locuim, dar de la începutul pandemiei ne-am mutat cu copiii aici, la țară, la vila noastră de vacantă de care nu ne puteam bucura niciodată suficient. Casa este într-un sat din Videle, Jud. Teleorman, la aproximativ o oră și puțin de București (dacă este liber pe stradă). Am renunțat la jobul meu și am diverse colaborări de acasă, copiii învață ba online, ba mai mergem la școală, oricum toată vacanța de vară aici am stat.

Ceea ce vreau să vă spun că mi se pare cumplit când ne întoarcem în București. Normalitatea mi se pare acum ca fiecare om să aibă un loc al lui, să aibă o căsuță cu o curte mică, sau mai mare, nu să stăm înghesuiți și îndesați în apartamentele comuniste în care locuim majoritatea. România asta este atât de mare, ar trebuie să ne răsfirăm mai mult, e loc pentru toată lumea să locuiască într-o căsuță, matematic vorbind, corect?

Când mă trezesc dimineața și dau cu ochii de verdeață sunt fericită. Ca să nu mai zic că ne creștem animalele noastre, avem pomi fructiferi, flori minunate și am plantat diverse în toată curtea. Anul asta am plantat peste 200 de bulbi de flori și încă mai plantez. În plus, ne-am tras și o pisică drăguță și iubitoare. Avem hamace în curte, trambulină și abia ce am strâns piscina unde ne-am bălăcit toată vara.

Un pământ în această zonă este foarte ieftin, în plus sunt foarte multe case părăsite în sat care mi-au atras atenția. Este păcat că nimeni nu le bagă în seamă și că poți crea o nouă viață în locul lor, sau pot fi ele reabilitate. Și au niște prețuri foarte mici. Unele dintre ele au pomi fructiferi bătrâni în curte care încă rodesc și își așteaptă culegătorii. Ce frumos, dar trist, nu-i așa?

Dacă să presupunem că ai vrea să devii vecin cu noi, te-aș sfătui să apelezi la o firmă care-ți poate schimba perspectiva asupra construirii unei case: Vindem-Ieftin.ro este o Casă de Comenzi prin care poți comanda online materiale de construcții, la un preț mult mai avantajos decât în depozitele clasice. Cumperi totul dintr-un singur loc, prin comandă – materiale de construcții de calitate, de la producători renumiți din România. 

Noi am construit casa în câțiva ani. Mereu comandam, căram, închiriam mașini să ne ajute cu transportul. Costul casei s-a ridicat mult pentru că la început nu iei în calcul și aceste aspecte. Ca să nu mai zic cât timp pierzi! Și ce oameni te ajută. Îmi aduc aminte că a fost nevoie la un moment dat de niște materiale urgente și m-a sunat soțul să le cumpăr eu. Am plătit un șofer care aștepta să-i pice clienți ca mine lângă un magazin de bricolaj. Mi-a cerut mulți bani, cred că era beat dar nu am avut altă soluție. În plus, mi-a fost frică să nu fugă cu materialele, ce frică am tras numai eu știu!

Cei de la Vindem Ieftin te asigură că poți achiziționa de la ei materiale de construcții premium, la un preț mai mic. Și atunci, cum cumperi mai ieftin? În câteva cuvinte, ei reușesc să scurteze procesul de achiziție a materialelor de la producător la clientul final. Astfel, în prețul materialelor nu mai intră costuri de depozitare, manipulare, logistică sau alte cheltuieli suplimentare, care de obicei sunt suportate de către clientul final.

Cum unde poți să începi o colaborare cu ei?

Păi începutul este simplu: clientul trimite o solicitare direct pe site-ul Vindem-Ieftin.ro sau poate apela numărul unuia dintre consultanți, prezentați în pagina de contact. Potențialul client este preluat de către un consultant, urmând să discute telefonic toate detaliile. Consultantul verifică apoi și calculează stocul în fabrică, revenind ulterior cu o ofertă de preț personalizată și informații legate de transport. 

În cazul în care ați cumpărat o singură dată și doriți sa achiziționați produse din minimum 5 categorii din portofoliul Vindem-Ieftin (Amenajări exterioare, Acoperișuri, Structură/ Fundație, Amenajări interioare, Împrejmuiri / Garduri, Tâmplarie PVC, Beton la Cifa) intrați în grup dedicat VIP care beneficiază de mai multe beneficii pe care le găsiți pe site.

Știu, este greu să-ți pui toată încrederea într-un singur site și vrei sa auzi/vezi și alte dovezi, pe modelul nu cred până nu văd cu ochii mei, e normal 🙂 Poate te lași convins/ă când vezi recenziile video ale altor clienți, ce zici? Eu una m-am uitat și poți arunca și tu un ochi.

În altă ordine de idei cum ai vrea să auzi o conversație:

”- Alo, Nea Gigel, când ajungi cu materialele mele? Daa bre Gigele, aici în satul ăla din Videle, ai uitat deja cum îi zice? Muncitorii mei te așteaptă cu materialele, s-au oprit din treabă și eu îi plătesc cu ziua. Aaaa, matale nu ai GPS și nu știi cum să ajungi? Suna-mă când ajungi la Ghimpați și te îndrum eu prin telefon. Hai, grăbește-te, că te cinstesc când ajungi!”

sau așa:

”- Bună ziua, eu împreună cu soția suntem la primul pas de a ne realiza visul, să ne mutăm în sfârșit cu copiii la casa noastră pe pământ. Nu ne pricepem foarte bine, nu avem experiență, dar ne-a plăcut ce am văzut și citit pe site și am vrea să începem colaborarea cu voi, ne puteți ajuta? Eu am făcut împreună cu arhitectul o primă listă cu materiale pentru structură și fundație, tâmplărie PVC și panouri sandwich, cum putem proceda?”

”-Bună ziua! Sigur că vă putem ajuta. Ați ajuns unde trebuie! Să ne trimiteți lista vă rog să vă putem pregăti o ofertă personalizată. Vă voi introduce și în grupul dedicat VIP și veți avea multe beneficii. Consultanții noștri vă vor răspunde instant, veți avea acces la o gama variată de produse profesionale pe care nu le găsiți în depozite și hipermarketuri și unele prețuri sunt chiar negociabile. În plus, dacă doriți, pentru o comunicare mai eficientă putem adăuga pentru dumnevoastră în grupul dedicat VIP pe dl. Arhitect, pe dl. Constructor sau pe Designer!”

”-Super vești, nici nu m-am gândit măcar că există așa servicii! Mulțumesc tare mult, chiar sunt foarte ocupat și am nevoie de oameni prompți, dedicați și care să poată ține legătura direct cu celelalte persoane care mă ajută să îmi îndeplinesc visul. Vă trimit imediat prima listă și aștept oferta personalizată și celelalte detalii.”

”- Desigur, cu drag, ne ocupăm imediat ce ne trimiteți lista!”

Și uite așa ajutați de persoanele potrivite construirea unei case poate fi o amintire plăcută. De fapt, așa este normal, numai că uneori avem impresia că ne pricepem la toate și putem face singuri orice, fără să ne pricepem. De foarte multe ori vrând să faci economie mai mult cheltuiești, așa a fost cu siguranță și în cazul nostru. La un moment dat soțul a încetat să mai treacă pe caiet cheltuielile cu construirea casei, sumele erau mult mai mari decât a apreciat la început. Dacă știam de astfel de servicii acum câțiva ani situația ar fi fost alta.

De un lucru vă pot asigura, că viața la casă este mai frumoasă, că copiii sunt mai fericiți, stau mai mult afară, că avem spațiu muuult mai mult, că putem primi vizite (avem și cameră de oaspeți) și putem face un grătar de câte ori vrem. Avem condiții impecabile în casă, toate utilitățile și ne trăim visul.

Visul tău cât mai are de așteptat?

Articol scris pentru SuperBlog 2020

1 gând despre „Gata! M-am hotărât, ne mutăm la casă! De unde începem?”

Lasă un răspuns