DIVERSE, FAMILIE

Cine a mai auzit de Black Friday la farmacie?

Foto: arhivă personală

Buget mic, nevoi multe. Cam așa aș descrie ultima perioadă din familia noastră. Tăiem din ce în ce mai multe de pe lista de nevoi, dar mai există o variantă, să le păstrezi pe listă și să le cumperi la un preț mai mic. Eh, asta ar fi ideal.

Cică se poate și faza tare este că există Black Friday chiar și la farmacie, pe asta o știai? Yap, la Farmacia La Preț Mic. Sincer, nu m-am gândit la asta dar mi se pare foarte tare faza. Cui i-a venit ideea primește un pupic de la mine, prin mască, evident.

Această farmacie s-a lansat ca magazin online în 2016 și a vrut încă de la început să redefinească conceptul de Preț mic. Știți și voi cum este cu farmaciile, dacă sunt 3 una lângă alta fiecare are alt preț. Este ideal să mergi la sigur la una care știi din start că are prețul cel mai mic și să fii sigur de asta, nu să mergi, să stai la coadă, să întrebi de preț, să faci calcule și apoi să cumperi acel produs de la farmacia care îl vinde la cel mai mic preț. Îți ia o grămadă de timp și e jenant să știi că dai mai mult pe un produs pe care ai fi putut să-l cumperi mai ieftin.

Datorită succesului din online și pentru a deservi mai bine cererile clienților, sunt deschise și farmacii fizice în câteva puncte cheie din București (în zonele Dristor, Baba Novac, Lujerului, Lacul Tei, Rahova, Ghencea și Drumul Taberei). Sună bine, așa-i? Sigur ai dat cu ochii de vreo Farmacie la Preț Mic în drumul tău.

Nu te poți deplasa la farmacie sau vrei să stai în casă pentru că este mai safe așa în această perioadă? Nu-i problemă, vine farmacia la tine acasă, cu transport cu temperatură controlată, asta dacă ai nevoie de OTC-uri (medicamente fără prescripție medicală) și dacă locuiești în București sau Ilfov.

Dacă m-ar întreba cineva ce vreau să cumpăr mai ieftin de Black Friday dintr-o farmacie aș zice din start: îmi doresc discount la produse pentru frumusețe și îngrijire. Daaaa, creme minunate, cosmetice, dermatocosmetice, geluri de duș, șampoane, balsamuri de păr, apă micelară, apă termală. Le vreau eu pe toate! Pentru că le folosesc foarte des, se consumă repede și am nevoie mereu de ele. Vreau fără număr, la bax dacă sunt ieftine și se poate. Vreau să-mi fac stocuri, să mă bucur de ele, să le testez în voie. Să le dau și cadou prietenelor, să ne adunăm și să facem schimb de păreri legat de ele. Ce fain ar fi! Nu ne-am opri niciodată din povestit și testat. :-))) Dacă aș vedea reduceri mari la această gamă aș da instantaneu mesaje de informare pe toate grupurile de pe Facebook și Instagram unde sunt activă și am da iama în tot ce găsim.

Breaking News, Mamasitas: Reduceri MARI de Black Friday la Farmacia La Preț Mic, găsiți link aici. Tăbărâți și voi, eu am umplut coșu`cu cosmetice și alte cele! Ceau-ceau!

Desigur, îmi doresc discount și la produse din categoria Mama și copilul: vitamine, siropuri de tuse, igienă orală, digestie ușoară. E musai să ai mereu la îndemână așa ceva. Nu știi niciodată când te lovește o tuse măgărească sau când rămâi fără pastă de dinți. Daaa, copiii risipesc multă pastă, o înghit, o varsă, calcă pe ea (din greșeală sau nu), nu le mai place brusc gustul, o pierd, le scapă în vasul wc etc. Așa eviți panica de la prima oră sau din miez de noapte.

Am recitit textul și dacă citește și soțul meu acest articol, se va simți neglijat și asta pe bună dreptate. 🙂 Pentru el m-ar interesa discount la spume de ras (spume mai face el din când în când dar nu se ras), after shave, ceară pentru păr, șampon anti-încărunțire (:-)) și la gama răceală și gripă, pentru că răcește foarte repede și vine sezonul periculos.

Adevărul este că niște stocuri la produse importante te scapă de stres și drumuri. Le ai acasă, stai liniștit.

Am o informație din interior că urmează reduceri pe acest site așa că trebuie să fim cu ochii în patru după Black Friday la Farmacia la Pret Mic.

Farmacia la Preț Mic

Adevărul este că cumpărăturile online ne schimbă viața în bine, mai ales în contextul actual când distanțarea socială este atât de importantă. Părinții mei sunt la o vârstă înaintată și îi sfătuiesc mereu să facă cumpărături online și să iasă cât mai puțin din casă. De multe ori le facem noi cumpărături cu expediere la adresa lor și astfel îi protejăm.

În final, ca să vedeți cât de importantă și cât de mare este povestea cu Farmacia pe Preț Mic priviți acest clip. Îmi place conceptul, misiunea lor și cel mai mult faptul că au prețuri foarte mici, accesibile tuturor!

Și mai presus de toate vă doresc sănătate că-i mai ieftină decât toate!

*Articolul a fost scris pentru SuperBlog 2020.

1 gând despre „Cine a mai auzit de Black Friday la farmacie?”

Lasă un răspuns