DIVERSE, FAMILIE

Auzi, Iubi, noi avem nevoie de revizie la mașina mea?

-Alo, Iubi, noi avem nevoie de revizie la mașina mea?

– Da, mai întrebi! Chiar avem nevoie, de ce mă întrebi?

– Păi vreau să particip la o competiție cu un articol și nu știu dacă să mă bag sau nu.

– Daaaa, sigur! Să scrii frumos că avem nevoie neapărat. Vezi că ai un Golf 7, dacă trebuie să scrii acolo..

Să scrii frumos, auzi! Păi aș scrie frumos dacă m-aș pricepe la subiectul asta, dar așa.. Aș putea să scriu frumos despre animale, natură, fotografie, viața de mamă, copii, călătorii, despre mâncare, știți ce mâncare bună și frumoasă fac, nu-i așa? Dar despre mașina mea…

Haideți să vă spun relația pe care o am eu cu mașina mea. O iubesc, suntem doi în unu. Zâmbesc când mă urc la volan. Mașina mea este și ea umană, o îndrăgesc și mă simt prost când este abandonată în parcare sau dacă nu vorbesc o perioadă cu ea. Realizez că este un munte de fiare, dar se mișcă, are bot, spate, mănâncă (combustibil), deci este și ea parte din familie.

Mașina asta m-a dus mereu unde mi-am dorit, nu m-a dezamăgit, nu m-a lăsat niciodată baltă la greu, nu m-a certat niciodată (deși mai meritam, recunosc!), este brici, frumoasă, neagră, cu stil, elegantă, automată. În plus, suportă pufuleții, biscuiții sfărmați ai copiilor și șervețelele pline de muci aruncate pe jos și călcate în picioare. Plus câte vânturi ale copiilor a primit în nas! Și o spăl cam rar, recunosc.

Și da, avem și un pluș pus cu fața la șoferii din spate. Chiar, care este logica maimuțoiului pus cu fața la șoferii din spate? Probabil femeie copilăroasă la volan, depășește rapid SAU femeie cu copii, nervoasă, urlătoare, crizată. Da, eu sunt, m-am descris foarte bine în glumă!

NU vă faceți o părere greșită, vă rog, chiar sunt un super șofer, chiar dacă merg cu pufuleți storciți în mașină și cu muțunache în geam. Am vrut sa-mi pun și abțibilduri pe mașină cu flori mari dar nu m-a lăsat (încă) soțul.

Realizez cât este de important să ai o mașină cu reviziile la zi, cu piese de calitate superioară și verificată de specialiști. Dacă nu ai grijă și nu investești în ea, nu te poate recompensa cu călătorii liniștite. Și știm cu toții ce pericole sunt când este vorba de mașini, trafic, nici nu vreau să mă gândesc măcar! Nu mă dau mare, recunosc cu sinceritate că nu mă pricep la detaliile de genul asta, am noroc că se ocupă Iubi, că altfel eram în pom cum s-ar zice. Soțul are grijă ca mașina cu care merg cele mai importante persoane din viața lui să fie impecabilă, să aibă mașina toate asigurările și reviziile la zi.

Din păcate îl mai supăr cu câte o zgârietură pe mașină. Nu pentru că o julesc eu, pentru că așa înțeleg oamenii să arate că se supără. Eu nu aș face asta niciodată! Am pățit într-o iarnă să-mi spargă cineva 3 cauciucuri cu ceva, nici nu mi-am dat seama, abia când eram aproape de casă și mi-au apărut niște mesaje ciudate pe bord. În locul unde s-a întâmplat incidentul erau camere de filmat și așa am aflat ce s-a întâmplat. Era în ajunul Crăciunului și nu am deranjat pe nimeni cu mașina mea, era totul închis, a fost incredibil ce am pățit și cât ne-a costat toată povestea. Copiii au început recent școala, eu îi duc zilnic cu mașina și în doar două săptămâni m-am ales cu o zgârietură adâncă pe jumătate de mașină, făcută intenționat de un binevoitor. Mi-a venit să plâng când am văzut, jur! Și nu am văzut eu prima, evident, tot soțul care mi-a ținut o morală de zile mari. Am avut niște nervi incredibili, mi-a crescut tensiunea. Am numărul lăsat în geam, stau cu mașina pe avarii și lipsesc câteva minute. Să-mi arate mie cineva un șofer în lumea asta care a pus mașina numai unde trebuie! Chiar așa de răi putem să fim? Încă nu zburăm cu mașinile, nu este loc suficient pentru toți. Am găsit mereu mașini parcate în locul meu dar nu m-am răzbunat niciodată pe o mașină.

Să revenim totuși la lucruri mai responsabile și mai calme că m-a cam luat valul, dar dacă tot scriu despre mașina mea, nu puteam să nu-mi spun oful.

Că tot avem nevoie de revizie la mașină, am intrat pe acest site: https://kparts.ro și m-am uitat la pachetele de revizie. Dacă m-am descurcat eu pe acest site care sunt habarnistă, înseamnă că oricine se descurcă, trust me. Am ales marca, modelul și tipul mașinii și m-am uitat la prețuri. La final am găsit un text care mi-a atras atenția ”Nu amânați procesul de verificare periodică a mașinii și alegeți un pachet de revizie complet, perfect adaptat necesităților dvs.! Alegeți de la Kparts pachetul potrivit autoturismului pe care îl dețineți și ajutați-l să vă poarte în siguranță către destinațiile dorite.Bine punctat și perfect adevărat!

Magazinul online Kparts oferă sute de accesorii și elemente necesare bunei funcționări a autovehiculului, pentru ca fiecare deplasare să fie făcută în siguranță și confort.

Și un lucru esențial: Produsele din pachetele de revizie sunt realizate din cele mai calitative și rezistente materiale, provenind de la furnizori de renume în domeniu. Sună bine!

Vă mai zic încă una tare și vă las: când abia mi-a cumpărat soțul mașina (este un SH din 2014) și am făcut primul drum până la țară, mezinul familiei a luat o piatră din curte și a zgâriat mașina pe toate părțile cu ea. Avea și el vreo 3 anișori pe atunci, funny sau nu prea?! :-)))

Pe curând!

1 gând despre „Auzi, Iubi, noi avem nevoie de revizie la mașina mea?”

Lasă un răspuns