DIVERSE

Vine vara, bine-mi pare, bate vântu’n buzunare

Ehhh, eu una aștept vara tot anul. Ce poate să fie mai plăcut decât să nu stai înfofolit, să te încalți cu papuci, să pleci în vacanța pentru care strângi bani tot anul, să te bronzezi… Parcă instantaneu mi se pune un zâmbet pe față și îmi vine să mă întind așa ca în filme cu mâinile în sus a fericire. Da, pentru mine vara este anotimpul suprem, iubesc vara, ador vara dar…

”Bzzz, bzzzz, pleoșc!” Când mă gândesc la vară parcă vine rapid și un nor negru și furios în peisaj să-mi strice bucuria. Căldura excesivă care nu mă lasă noaptea să dorm și țânțarii care îmi bâzâie numai mie la urechi și se joacă vară de vară cu nervii mei, mă ucid efectiv încet și sigur. Nu sunt rea de căldură, iubesc căldura, dar uneori efectiv simt că nu pot trăi fără aer condiționat!

Ieși happy din duș făcându-ți planuri naive că te uiți liniștit/ă la un film, că mănânci o felie de pepene rece, că te relaxezi după o zi de muncă și trosc, căldura lovește, și lovește iar și iar și iar. Iți vine să te muți iar sub duș, dar te încrețești ca o babă, consumi apă multă și apometrele parcă îți arată cum trec banii, nu cum trece apa prin ele. În curând îmi vor crește branhii și coadă de sirenă la câte dușuri fac. Și tu ești printre campionii din bloc la consumul de apă, știu deja, te-am citit!

Vară de vară pățesc aceeași poveste de când mă știu, nopți exagerat de calde asezonate cu țânțari. Cu țânțarii am mai rezolvat puțin cu aparate, plici sau ignore, dar căldura excesivă te urmărește, te sâcâie, îți bate non stop pe umăr, se joacă cu nervii tăi, este expertă la enervat, moamă da’ cât de enervantă poate fi!! Sincer, nu cunosc pe nimeni care să nu fie deranjat de mega căldura verii. Cu tehnologia asta și cu atâtea minți sclipitoare în lumea asta, creați dom’le un nor personal cu telecomandă pentru fiecare persoană, ce-o fi atât de greu, zău așa?!

Da, știu totul costă. Dacă s-ar inventa nori personali nu mi-aș permite să-mi cumpăr, mai ales pe frigul asta din buzunare. Acolo chiar bate vântul! Acolo și în portofel. Și pe card. Și ce facem dom’le în situația asta? Cedăm sau găsim soluții?

Cu o soluție tot eu vin, că-s fată bună, umblu toată ziua pe net, scormonesc, găsesc soluții și le dau share, că așa e frumos. I-am găsit pe unii pe net care te răcoresc cu doar 113 lei/lună. Ehh, parcă mai merge așa! Eu zic că merită, mai ales că este vorba de un nor personal, adică un aparat de aer condiționat.

Cei de la E.ON ne propun un pachet de servicii salvator în mijloc de vară, totul pentru o rată lunară de minim 113 lei. Pachetul E.ON Cool conține:

  • un aparat de aer condiționat cu tehnologia Inverter și servicii la pachet, incluse în pachetul E.ON Cool;
  • instalare și punere în funcțiune, plata în rate împreună cu factura E.ON;
  • economii la factura de electricitate datorită tehnologiilor.

Alegând pachetul E.ON Cool, consumul de energie se va reduce, iar tu vei putea economisi lună de lună și, de asemenea, te vei bucura de un montaj rapid, inclus în pachet, şi de promptitudinea şi seriozitatea unei echipe de tehnicieni autorizați.

Alege-ți de pe site pachetul potrivit

Cum să nu te bucuri când găsești soluții! În plus, m-am uitat pe site și au niște concursuri foarte atrăgătoare (30 de aparate de aer condiționat la tombolă!) la care mă voi înscrie imediat! Le cer și oferta ca să mă lămuresc mai bine. N-ar strica să cumpăr unul și unul să-l câștig, am răcoare din mai multe direcții, ar fi un fel de Moș Crăciun în mijlocul verii. 🙂 În plus, la alte magazine montajul nu este inclus în preț și dacă cumperi acum aparatul de aer condiționat te trec pe lista de așteptare la montaj. Ceva de genu’ mi-e cald acum, mă răcoresc la toamnă.

Chiar mă gândeam, 113 lei nu este o sumă mare deloc, tu ce poți face cu banii ăștia să te răcorești o lună întreagă? Dă-mi 3 idei. Eu de exemplu:

  1. Mi-aș plăti un băiat mișto să-mi facă vânt timp de 30 minute cu o frunză imensă şi restul lunii m-aș gândi cât de cool a fost momentul; :-))
  2. Aș trage o fugă până la o peșteră sau la salină unde sunt maxim 12-18 grade Celsius.
  3. Mi-aș cumpăra câteva pungi cu bomboane mentolate care să-mi facă răcoare măcar în gură.

Pe bune acuma, tu ai alte idei mai bune!? Vreau să le aud și eu. Lasă-le în comentarii!

Lasă un răspuns