DIVERSE

Ia să plece într-o vacanță definitivă virușii și bacteriile!

Respir, deci exist! A sosit vremea aceea din an în care ne vine să stăm cu limba afară precum cățeii și leșinăm la propriu și la figurat de cald. Iubesc totuși vara, chiar și așa cu căldura ei insuportabilă. Îmi place că ne îmbrăcăm subțire, că mergem în concedii și că ziua este foarte lungă. Nu mai zic de câte fructe și legume ne invadează masa și cămara.

Cu siguranța toată lumea este mult mai atentă în ultima perioadă la bacterii, microbi, viruși și dacă acum ceva vreme nu aveam timp să ne gândim la asta, iată că acum chiar le acordăm importanță. Iar căldura este de obicei mare prietenă cu toți virușii și bacteriile pământului.

Cine nu ar vrea o baghetă magică cu care să facă să dispară pur și simplu toți dăunătorii aia invizibili care știm că sunt foarte urâți, cu multe picioare și care abia așteaptă să ne facă rău pentru a fi ei fericiți. Casele noastre sunt pline de urâtănii invizibile și oricât curat facem sau aerisim ei tot mișună fericiți și râd că au scăpat și de data asta de noi. Cred că se amuză teribil și se uită la noi când facem curat din canapeaua noastră preferată cu o pungă la fel de invizibilă de popcorn. Își zic… ia, cu ce dai de data asta? Clor, spirt, dezinfectant, na… că aici tot nu ai ajuns, na-na-na-na-na-na! Nu te mai strădui că noi de aici nu mai plecăm NICIODAAAATĂ!

Am o boală incredibilă pe ei! Cum ne invadează ei casele, birourile și viața fără să bată la ușă și să ceară voie să intre. Chiar dacă ești singur acasă sau la birou niciodată nu ești singur, ei sunt PESTE TOT. Ai mereu un sentiment parcă așa de murdar și îți vine mereu să te speli pe mâini sau să deschizi geamul că poate din greșeală mai pleacă și ei în vacanță, dacă noi nu mai plecăm în vacanțe, măcar ei să plece! 🙂 Sunt cu adevărat niște musafiri total nepoftiți și oricât le-ai da de înțeles că nu-i vrei în viața ta, ei se fac că nu se prind și nu te mai părăsesc niciodată!

Dar iată că vin cu noutăți, răzbunarea e aproape, bagajele ar trebui să și le facă din start, doar când văd aceste aparate, sunt pa, la revedere!

lavanuv.ro/ este magazinul online unde găsești produse de calitate care oferă o protecție avansată și te ajută să menții cât mai curată orice încăpere.

Sterilizatoarele LavanUV, cu lampă UVC, distrug bacteriile, virusurile și purifică aerul în proporție de 99,9%. Cu ajutorul acestora pot fi dezinfectate toate spațiile închise precum casa, mașina, garderoba, birouri, săli de conferință, dar și obiecte precum telefoane, bani, chei sau bijuterii.

Ahaam, iată că bagheta magică a venit! Au adus-o magicienii de la LavanUV! Purificatoarele au niște prețuri decente având în vedere efectele pe care le au. În plus, scapi de musafirii invizibili nepoftiți de câte ori vrei. Poți lua aparatul și la serviciu și te poți bucura și acolo de aer purificat, dezinfectat și cu ozon de câte ori vrei. Să vadă sefu`randament în aer curat! De multe ori stăm mai multe ore la serviciu decât acasă, așa că degeaba e curat și dezinfectat acasă.

CUM FUNCȚIONEAZĂ? Lampa UV se plasează în încăpere în locul cu cea mai mare vizibilitate, se setează timpul de sterilizare și se părăsește încăperea. După sterilizare se aerisește încăperea. Este testat și certificat pentru distrugerea virusurilor și a bacteriilor precum Candida albicans, Staphylococcus aureus, E. coli, etc. Poate fi controlat în siguranță de la distanță prin pereți, dulapuri, indiferent de unghi cu ajutorul telecomenzii.

Produse LavanUV, mai multe detalii pe site

Să nu credeți că vă spun basme cu creaturi și eroi, știu cum funcționează și am testat în casa mea. Știți acel miros de rufe întinse la uscat în aer curat și răcoros de munte? E un miros plăcut și inconfundabil de curat și oxigenat. Mai mult, este o senzație pe care vrei să o simți mereu. Așa se simte mireasma generatorului de ozon din lampă. În plus, după ce intri în camera purificată te simți mai liniștit și mai relaxat pentru ca ai un sentiment plăcut de curat.

Lăsând glumițele la o parte, în aceste vremuri fără precedent cel mai important este să fim protejați. Un mediu steril înseamnă sănătate care este mai importantă decât toate. Normal că mă simt fantastic când știu că sunt protejată atât eu cât și familia mea!

Sooo, viruși, în vacanță definitivă cu voi!! Să nu-mi trimiteți cărți poștale, nu o să-mi fie dor de voi. Ciao, amigo!

1 gând despre „Ia să plece într-o vacanță definitivă virușii și bacteriile!”

Lasă un răspuns