DIVERSE

Aer curat, ești aur curat!

Numai când îmi închipui câte bacterii şi viruşi sunt peste tot în jurul nostru mă apucă o mâncărime de piele şi îmi vine să mă scutur să pice toţi de pe mine. Ştiu, ar fi bine să fie atât de simplu!

Am lucrat întotdeauna în spaţii mici şi în case vechi. Unele locuri erau cochete, cu investiţii mari dar casa veche tot veche e, plină de istorie şi plină de microorganisme cu istorie. Cred că toţi viruşii şi bacteriile erau ultra rezistenți, aveau barbă și păr alb și mergeau în cârje și tot puternici erau! Atât de puternici și de bătrâni încât lăsau un miros urât în birouri. Ia și lucrează în așa miros minim 8 ore/zi!

Oricât de des se făcea curat sau chiar dacă aeriseai toată ziua, mirosul persista. Nu mai zic că peste tot este o colegă sau un coleg pe care îl trage curentul și atunci stă toată ziua cu ochii pe tine și te pândește nu care cumva să deschizi geamul! Când iese până la baie sau la masă, atunci deschizi repede, aerisești, tragi o gură de aer și închizi la loc geamul pentru a păstra buna atmosferă în birou.

Dragi patroni, ce părere aveți să asigurați un aer curat, cu ozon și fără microorganisme personalului? Și chiar și vouă acasă, ehhh, nu-i așa că sună bine? Da, se poate scăpa de microorganisme și se poate asigura un aer ozonat și la birou și este chiar simplu. Hai să vă povestesc mai multe despre produsele Lavanuv pe care le-am descoperit recent.

Magazinul online unde găsești produse de calitate care oferă o protecție avansată și te ajută să menții cât mai curată orice încăpere este Lavanuv. Haideți să vă prezint produsele pentru a le cunoaște mai bine:

  • Purificatorul Lavan, 36W, 60m², UVC + OZON: Purificatorul Lavan, este un aparat pentru dezinfectarea și sterilizarea suprafețelor și a aerului din încăperi care folosește lumina UVC și OZON. Distruge 99.9% din virusuri și bacterii (Candida albicans, Staphylococcus aureus, E. coli, etc.) în încăperi de până la 60 mp. Aparatul se plasează în încapere în locul cu cea mai mare vizibilitate, se setează timpul de sterilizare și se parăsește încăperea. După sterilizare se aerisește încăperea.
  • Lampa UV Auto: Perfectă pentru sterilizarea și dezinfectarea spațiilor mici. Poate fi folosită în debara pentru dezinfectarea hainelor cu care ați fost afară, în dulapurile din bucătărie pentru a dezinfecta vesela, în baie, pantofar, încăperile mici și autoturisme. Aparatul este utilizat pentru purificarea aerului și eliminarea mirosurilor neplăcute cum ar fi 🚬fum de țigară, 🌫smog, 🦮miros de animale, etc.)
  • Stick UV Reincarcabil: Dezinfectează rapid și eficient: Porniți stick-ul, acoperiți cu lumina ledurilor UV suprafețele obiectelor pe care doriți să le dezinfectați. În 10 secunde suprafețele sunt sterile, non-toxic, fără poluare, fără reziduri, fără mirosuri.
  • Cutie sterilizatoare UV: Cutia sterilizatoare UV dezinfectează și sterilizează măștile de protecție, telefonul, banii, cheile, bijuteriile și distrug bacteriile, virusurile în proporție de 99.9%. Acționează asupra DNA-ului microorganismelor și distruge structurile DNA/RNA.
  • Lampa UV Portabilă: Perfectă pentru sterilizarea și dezinfectarea spațiilor mici. Poate fi folosită în debara pentru dezinfectarea hainelor cu care ați fost afară, în dulapurile din bucătărie pentru a dezinfecta vesela, în baie, pantofar. Puteți de asemenea steriliza cumpărăturile.

Poate fi mai simplu decât crezi să-ți asiguri confortul atât de necesar. Într-o cameră dezinfectată simți că trăiești mai liniștit, mai relaxat, te simți curat, protejat și scapi de cea mai mare grijă a acestor zile: bolile, pentru că aerul curat este aur curat pentru sănătatea noastră.

Lasă un răspuns