DIVERSE

Mi-am activat și eu frumusețea din interior!

Frumusețea, un lucru atât de relativ. Mi se întâmplă uneori ca la prima vedere să mi pară urâtă o persoană, recunosc, dar întotdeauna dacă stau mai mult în preajma persoanei respective nu o mai văd așa. Întotdeauna reușesc să văd mai departe de atât, reușesc să văd suflete oamenilor, să le văd calitățile, zâmbetul, bunătatea, reacțiile și de fiecare dată mi se par frumoși. Nu am întâlnit până acum oameni urâți și punct. Toți suntem frumoși și frumoase în felul nostru.

Câteodată putem să îmbunătățim lucruri la fizicul nostru. Aici nu mai sunt atât de permisivă! Trebuie să ne îngrijim! Trebuie să avem grijă de sănătatea noastră, trebuie să mâncăm sănătos, să ne spălăm, să avem grijă de dantură, să mergem periodic la coafor, să facem mișcare. Da, sunt drastică și sunt drastică și cu mine. Și chiar cred că frumusețea vine din interior, din ceea ce suntem sufletește, dar și din modul cum ne hrănim și ce se vede la exterior. Suntem ceea ce mâncăm, clar.

Sunt perioade din viață când nu ne mai interesează cum arătăm, suntem preocupate de copiii mici, de familie, de treburile casnice, de job, de probleme diverse… Am trecut și eu prin asta și nu a fost ușor, înțeleg pe oricine se scuză în felul asta. Dar toate trec la un moment dat și ne revenim, e musai! Suntem puternici, e musai să luptăm!

Pentru că frumusețea vine din interior, am descoperit prin intermediul celor de la BuzzStore un produs care acționează în interior pentru exterior: Capsulele de Doppelherz system Kollagen BEAUTY. Aceste capsule sunt benefice pentru aspectul pielii, părului și unghiilor.

De ce să alegeți și voi produsul Doppelherz system Kollagen BEAUTY?

  • Conține peptide de colagen (identice cu cele utilizate în studii) 
  • Efect documentat asupra elasticității pielii și adâncimii ridurilor după 4 săptămâni de utilizare 
  • Solubilitate, biodisponibilitate, eficacitate (cantitatea de peptide active este ideală) 
  • Formă lichidă cu gust foarte plăcut de litchi și pepene galben, pentru a facilita aportul unei cantități mari de colagen
  • Combinație de substanțe nutritive care stimulează sinteza colagenului (peptide de colagen, Vitamina C, Cupru) și sprijină sănătatea pielii (Biotină, Vitamina A, Zinc)

Sinceră să fiu, când am descoperit pentru prima dată produsele Kollagen Beauty de la Doppelherz mi s-au părut ciudate. În primă fază am crezut că sunt capsule unice care se aplică pe fată, nicidecum că se înghit. Sunt foarte atentă la tot ce ajunge în stomacul meu și sunt în general împotriva suplimentelor administrate fără nevoie, doar ca să fie. Ce m-a determinat să le folosesc?

🖤❤Ceea ce m-a determinat pe mine sa le încerc au fost informațiile bogate despre produs, că am încredere în produsele germane, faptul ca nu este un produs chiar ieftin (apx. 130 lei o cutie pentru 1 lună), review-urile bune din online și de la câteva prietene și faptul că pielea mea are nevoie de un refresh, clar!! Când mai ai doar câțiva pași și te apropii de 40 de toamne, chiar ai nevoie de un ajutor exterior garantat și de încredere.

După o lună de la începerea tratamentului pot spune că:

  • tenul meu pare mai luminos, mai ferm, pielea mea este într-o stare bună;
  • unghiile par mai sănătoase, mai roz, deși statul la țară înseamnă stat prelungit cu mâinile în apă, noroi sub unghii de la grădinărit, smuls buruieni și alți factori nefavorabili;
  • părul, deși mă vopsesc, este într-o stare bună și cert este că sunt MULT mai puține fire de păr în perie, ceea ce mi se pare fantastic.

‼️‼️‼️ Foarte important de menționat este că mi-am păstrat greutatea corporală pe perioada testării, că capsulele îmi plac foarte mult la gust și că pot fi administrate la orice oră din zi, fără restricții. Urmează încă o lună de administrare a acestor flacoane unidoză.

Produsul este disponibil în farmacii sau prin comenzi on-line.

Lasă un răspuns