FAMILIE

Mamele sunt întotdeauna la curent cu toate desenele animate!

Sunt mama de doi, pereche, asa cum mi-am dorit. Când eram însărcinată cu cel de-am doilea copil mi-am dorit tare mult să fie băiat, să schimbăm jucăriile, sătulă fiind de ponei și iepurași cu fețe drăgălașe. Acum peste tot sunt dinozauri, lego, tancuri și mașinuțe.

Băieții se cred eroi încă de mici, ei vor să salveze omenirea, fetițele care fac buba, ei fac accidente cu mașini de jucărie și urmăresc hoții pe care îi bagă la închisoare. Ei rag ca niște dinozauri, vor să se facă polițiști, aviatori sau tanchiști dar în același timp vor să le dai mâncare în gură și să-i ștergi la funduleț chiar și la 6 ani. Poate și mai târziu, urmează să aflu. 🙂

Când era mică fata mea, știam toate episoadele din desenele cu prințese, cățeluși draguți și alte asemănătoare, le vedeam și revedeam. Cred că îmi plăceau. Cred. Nu aveam timp de altceva. Acum e altă poveste, băiatul a pus stăpânire pe televizor. După ce se termină un episod din desenele preferate cu eroi, se simte invincibil, puternic, dur!

E jale cu copiii! Desenele sunt foarte importante pentru ei. De multe ori sunt atât de captivați încât se cred acolo, trăiesc intens fiecare episod. Ce fac personajele din desene, vor să facă și ei. Din acest motiv este extrem de important să vedem ce urmăresc. Mai safe este să se uite la televizor la desene decât pe youtube. Vă spun din experiență proprie… nu din cărți. Cel mic anul trecut a înghițit un bănuț pentru că a văzut asta la un personaj din desene pe youtube. Nu vreți să știți ce spaimă am tras. Bănuțul l-a eliminat, am rămas cu radiografia amintire de care acum ne amuzăm dar care atunci ne-a făcut să plângem.

În altă ordine de idei, vroiam să vă anunț că începând cu 18 mai un nou serial animat va fi difuzat pe Cartoon Network: Thundercats Răgetul! Acesta se difuzează de luni până vineri de la ora 16:50 numai la Cartoon Network. Temele principale ale serialului sunt lucrul în echipă și prietenia, iar elementele sale principale sunt personajele grozave, armele, vehiculele și locurile interesante în care aceștia explorează.

Ce mult ne plac jocurile şi provocările! Pentru că suntem provocaţi să ne jucăm în familie şi să alegem dintre şapte provocări cu ajutorul personajelor Thundercats, le vom lua pe toate cele 7 la rând, dar deocamdată am ales doar două dintre ele: Wilikat și Snarf.

1. Provocarea Wilikat care suna așa: Care a fost ultima ta descoperire? Împărtășește-o cu echipa Thundercats. Poate fi un loc nou, o fotografie dintr-un album sau un fel de mâncare neobișnuit.

Împărtășim cu voi o descoperire dubioasă: lăbuțe de pisică colorate!!! Mov și roșu! OMG! Oare o fi o pisică cu super puteri sau este un alt animal? Sunt urme și pe pantalonii mei și chiar și pe parchet!! Oare vom afla ce s-a întâmplat cu adevarat, ce creatura este și ce a făcut? Hmm, nu am nicio idee. Sper să rezolvăm cât mai repede misterul!! 🙁

2. Provocarea Snarf care suna așa: Vrei să gândești la fel de exact precum Snarf? Puzzle-ul de cuvinte încrucișate creat de el te va ajuta să își antrenezi mintea. Eroul ți-a pregătit cuvinte ce sunt foarte importante pentru cultura Felinelor Fulger. Găsește cuvintele cheie și notează-le pe o foaie separată, sau încercuiește-le cu creionul.

Cuvintele încrucișate sunt preferatele noastre. Le-am rezolvat destul de repede deși cuvântul Thundera s-a lăsat cam greu de găsit.

Interesante provocări! Ne-au cam mobilizat pe toți. Am căutat, am scris, ne-am gândit, ne-am sfătuit, ne-am amuzat. Am fost o echipă și ne-am simțit grozav!

Cam așa sunt noile desene ce vor fi difuzate de Cartoon Network:

PS: Las și eu aici această imagine. 🙂

Cee, ce am făcut??

1 gând despre „Mamele sunt întotdeauna la curent cu toate desenele animate!”

Lasă un răspuns