DIVERSE

Iubesc mașinile, sunt un super șofer și… sunt femeie!

sursa: Pexels

Da, ați citit bine, sunt femeie, iubesc să conduc și sunt un șofer bun. Asta o zice soțul meu care este cel mai mare critic al meu și o zic și eu. Și sigur zici și tu dacă ne întâlnim în trafic. Bine, probabil te vei prinde că sunt femeie după unele parcări pe care le fac când nu am chef și când mă grăbesc, dar dacă vreau cu adevărat, bag mașina și în cea mai strâmtă parcare, și o bag perfect.

Mi-am dorit mereu să conduc, să fiu independentă și să nu stea nimeni după mine atunci când vreau sa merg undeva. Îmi aduc aminte când făceam școala de șoferi că eram foarte stresată, îmi doream să învăț totul foarte repede, eram nerăbdătoare să vină următoarea oră de condus deși instructorul nu era chiar calm. Când conduceam uneori mă certa rău iar noaptea visam că conduc perfect, că nimic nu mă poate opri în a străbate drumuri și a merge liniștită unde vedeam cu ochii. Și am luat carnetul din prima. Fără pile și șpăgi. Și conduc și nimeni nu mă mai poate opri. 🙂

La mașini nu mă pricep la dotări, dar știu să le apreciez și să mă bucur de ele. Și nu sunt genul care trântește ușile la mașină, și eu înjur în trafic, dar în gând, în general sunt relaxată la volan și conduc cu drag. Și îmi incurajez copiii să dea de carnet când vor fi majori, mai ales pe fiica mea. Te încurajez și pe tine, cititorule fără carnet! Ți-e frică? Le-a fost frică tuturor la început, dacă toți pot, poți și tu!

Prima mea mașina? Prima mașină este și va fi mereu în sufletul meu. Mașina pentru mine este ca un membru al familiei, un membru neobosit care vrea să fie cu mine care mă iubește și pe care o iubesc. Mă simte și îmi citește gândurile și o simt, o respect și îi vorbesc frumos. Prima mea mașină a fost un Fiat Panda. Nouă din magazin. Am vrut să-i simt mirosul de nou, să fie a mea 100%. Era neagră și i-am pus un urs panda în spate care se uita la ceilalți șoferi din trafic. Mică şi băgăcioasă, o puteam parca şi în cele mai mici locuri de parcare. Furia neagra o alintam! 🙂 Nu era chiar furioasă la drum lung, nu este o mașină puternică. Furioasă eram eu în fiecare lună când plăteam ratele și Casco la ea. Când îmi făceam socoteală la bani și vedeam câți bani îmi mâncau ratele mă lua disperarea. De… am vrut mașină nouă! De la apx. 8.000 Euro cât costa mașina nouă, am ajuns la 12.000 Euro cu tot cu rate. Știu, nu e puțin.

A doua mea mașină? Cu trecerea timpului m-am mai deșteptat în alegeri. Aveam de ales între o mașină nouă, Dacia și un Volkswagen SH. Am ales Volkswagen-ul și mă felicit zilnic. Este o maşină minunată, iar dotările sunt super și are cutie automată. O maşina rulată nu înseamnă o maşină proastă, lovită sau batjocorită. Este o maşină cu o altă şansă. Şansa ei de a ne întâlni și a avea o relație minunată. Maşina asta este ”avion”, mă pot baza 100% pe ea. Nu regret nicio zi alegerea făcută. Am făcut nenumărate drumuri cu ea și nu m-a dezamăgit niciodată. Știu că majoritatea aleg mașini rulate atunci când vor să-și schimbe mașina și nu mă miră.

În plus, dacă aș avea ceva buget pentru o altă mașină, clar nu aș face credit pentru restul de bani pentru a achiziționa o mașină nouă, aș alege o auto rulată dintr-un loc de încredere. Da, există așa ceva, la SIXT SH de exemplu.

https://sixtsh.ro

La www.sixtsh.ro ai o mulțime de avantaje dacă alegi să cumperi o mașină, prețurile sunt atractive, există o mare varietate de mașini, mașinile sunt sigure și primești garanție pentru o perioadă de 2 ani. Totodată, poți fii liniștit că mașina ta nu a avut decât un singur proprietar. Tare sau ce? În plus, poți vedea totul pe site, îți poți alege modelul, mașina în funcție de buget. Mai ales dacă ești femeie și simți că unele lucruri te depășesc sau îți este frică de excrocherii prin târgurile de mașini, aici este varianta ideală. Și le vezi pe site, nu într-o parcare sau un târg, nu stai să negociezi cu te miri cine și nu ai teamă să fii păcălită.

Am simulat o cumpărare pe site-ul lor și totul a fost foarte simplu. Tot navigând pe site am visat cu ochii deschiși la o plimbare cu o mașină de la ei, mai ales după perioada asta de ”arest la domiciliu”, cum îmi place mie să-i spun din cauza pandemiei. Aș merge cu familia la plimbare în Bulgaria la un restaurant pe malul mării unde se mănâncă foarte bine. Mâncarea ca mâncarea, dar priveliștea e minunată, parcă îmi apare în fața ochilor, zău așa!

A treia mea mașină? A treia mea mașină sigur va fi o mașină rulată.

1 gând despre „Iubesc mașinile, sunt un super șofer și… sunt femeie!”

Lasă un răspuns