DIVERSE

Am o idee wow de magazin online, ce fac cu ea?

Nu știu exact cât de wow sunt ideile mele de afaceri online, dar dacă citești acest articol este foarte posibil ca TU să ai una în care ai încredere, dar nu știi exact de unde să pornești. Sau știi de unde să pornești, dar nu știi dacă este momentul potrivit. Și dacă este momentul potrivit cum faci ca ideea ta de afacere să fie transpusă impecabil în realitate, să pornești cu dreptul și să ai asigurat succesul.

Am aflat întâmplător de o platformă care se ocupă de TOATE aceste aspecte și care are răspuns la toate întrebările tale când vine vorba de a deschide un magazin on-line: Gomag.

Gomag este o platformă ce oferă partenerilor tot ceea ce au nevoie pentru a vinde online, astfel încât să ofere o experiență cât mai plăcută tuturor clienților și pune la dispoziție o serie de teme pentru ca fiecare partener să își poată personaliza aspectul magazinului așa cum dorește.

 Ai altă idee din alt domeniu? Nimic nu te oprește să fii creativ. Vrei să vinzi stelele de pe cer? hmm, cam greu cu transportul… poate altă idee? 🙂

www.gomag.ro

Dacă ar fi să îmi deschid și eu unul sau mai multe magazine online, probabil că m-aș orienta către:

  1. Magazin online cu veselă deosebită și diverse ustensile de bucătărie.

Iubesc să gătesc, să mănânc și să fac fotografii. Mâncarea aduce oamenii împreună, aici se pune la bătaie ”ordinea de zi”. Ustensilele de bucătărie ne fac viața mai ușoară și mai plăcută, vesela ne face să se simțim deosebiți. Mâncarea parcă are alt gust în farfurii speciale… bine nu și cea arsă :-). În plus nu cred că este o saturație de magazine fizice sau online în acest domeniu. Mă pricep la fotografie și cu siguranță prezentarea produselor ar fi una deosebită și ar atrage imediat atenția. Nu pot trece neobservată, de asta sunt sigură. Ceee… spui, că îmi va fi greu cu transportul, că mai bine vând stele de pe cer!?? Nu fii răutăcios, am încredere în ideile mele și găsesc soluții. Întotdeauna sunt oameni care vor vrea să te tragă în jos, nu-i lăsa, doar ambiționează-te mai tare când oamenii din jur vor să-ți taie aripile. Mă lut cu oricine pentru visele mele!

Sursă foto: pixabay

2. Magazin online cu ceaiuri și diverse cești și ceainice.

Iubesc natura, natura este acasă! Plantele sunt miraculoase, ceaiurile sunt formidabile. Ceaiurile crează senzații, te încălzesc când ai nevoie, te scot din răceli și din alte boli, te fac să te simți bine alături de prieteni la o terasă chic. Îți sunt alături atunci când citești sau când vrei să-ți pui ordine în gânduri. Cred că natura este răspunsul la multe întrebări și mi-ar plăcea să vând ceaiuri. Iar ceșcuțele, cănile și ceainicele pe iubesc! Ceaiul de la ora 5, sau de la orice altă oră poate fi vândut în magazinul meu.

Sursă foto: pixabay

3. Magazin online cu fructe, legume și carne din gospodăria noastră.

Ce poate fi mai important în viața asta decât ceea ce mănânci? Suntem ceea ce mâncăm, corect? Știm cu toții că sănătatea este cel mai de preț lucru în viața unui om iar sănătatea începe în farfurie. Mă pot lăuda că nu cumpăr carne din comerț, avem o gospodărie mare la țară, o micro fermă mai exact, ne place și să grădinărim, avem ajutoare și avem și surplusuri de alimente de foarte multe ori. Ar fi grozav să le putem vinde și sigur și tu ai vrea să cumperi de la noi! Totul este pregătit ca pentru noi, fără îngrășăminte chimice, asta este dovada calității!

Cel mai important este ca afacerea ta, să fie pasiunea ta. La asta mă pricep și îmi place, asta vând. Asta este obsesia mea, la asta visez zi și noapte, de asta mă ocup!

Ți-e teamă că nu te pricepi la Social media, la email marketing, Google analytics, livrarea produselor, iată aici un articol care cu siguranță te va lumina.

Dacă dispui de un buget dar nu și de timp pentru toate detaliile, sau poate ai deja un magazin fizic și vrei un site de vânzari rapid și simplu, fără bătai de cap, poți opta pentru un magazin online la cheie și găsești aici toate detaliile.

Vă las aici câteva linkuri care duc către informație foarte concentrată și importantă.

  • https://www.gomag.ro/blog/cum-imi-fac-un-magazin-online/
  • https://www.gomag.ro/blog/tipuri-de-magazine-online-gomag/
  • https://www.gomag.ro/blog/care-sunt-pasii-pentru-a-lansa-un-magazin-online/
  • https://www.gomag.ro/blog/platforma-gomag-vs-alte-platforme-ecommerce/
  • https://www.gomag.ro/blog/magazin-online-la-cheie/

În concluzie: Cei de la Gomag au atât de multă informație pe site (scrisă și video) și fiecare amănunt este detaliat astfel încât nici cea mai mică întrebare să nu rămână fără răspuns. Totul este clar și pare foarte simplu. Când am citit informațiile am avut mereu senzația unui ”stai liniștit, știu la ce te gândești, iată cum se rezolvă”.

Spor la treabă și vânzări maxime!

1 gând despre „Am o idee wow de magazin online, ce fac cu ea?”

Lasă un răspuns