DIVERSE

Leapsa muzicală – muzică neconventionala

Salutare! Am fost provocata la o leapsa draguta de Ramona, posesoarea blogului Random prin viata (care apropo, are un blog foarte interesant, deci nu-l ratati), provocare care suna cam asa:

  • Postați o piesă muzicală care să nu facă parte din ceea ce numim în mod comun muzică și ascultăm de obicei la radio sau prin alte părți. Adică, să nu se încadreze nici la muzică ușoară românească, nici la muzică ușoară străină, nici la muzică populară românească, nici la muzică populară străină, nici la muzică clasică, nici la jazz, nici la rock, nici la house, nici la pop, nici manea să nu fie etc. O muzică non-standard, care v-a plăcut și pe care o recomandați și altora.
  • Dați leapșa mai departe la exact 3 bloggeri, pe care va trebui să-i menționați explicit, prin nume sau pseudonim. Deci fără „această leapșă poate fi preluată de X, Y, Z și de toți cei care mai doresc”, indiferent cât de mulți ar fi cei care mai doresc sau cei care vă citesc, indiferent cât de mult s-ar supăra unii că i-ați ales sau că nu i-ați ales, trebuie să alegeți în mod clar și explicit.

Si da, m-a nimerit, pentru ca sunt momente in care ascult muzica diferita, pentru ca am nevoie sa ma linisteasca poate, sau care sa ma inspire, sau sa ma faca sa ma simt pusa pe sotii.. si nu vreau versuri, vreau sunete, vreau altceva. Muzica ne transforma si uneori o las sa faca ce vrea ea cu mine, e placut sa te lasi dus de note..

Iata deci un stil de muzica pe care l-am ascultat la final de an si pe care l-am pus si acum sa ma inspire, Forest Elf Music:

Din aceeasi categorie ascult si Celtic Forest Music. Parca te face sa te muti temporar de pe Pamant, din peisajele urbane cunoscute, te face sa evadezi din normalitate, sa fii personaj dintr-un basm, sa dansezi lent si sa visezi…

Ascult cateodata si sunete: de ploaie, de mare, de vânt. Imi place, suna grozav. :-)Si pentru ca si eu am fost provocata, trebuie sa provoc si eu la rândul meu astfel incat sa mearga Leapsa muzicala mai departe. Nominalizez in acest sens pe: visatorprinlume.ro, unaltpunctdevedere.home.blog si pe jurnal-de-mama.ro

Lasă un răspuns