DESPRE MINE

Cine este Emilia Fotografiaza?

O fata, femeie, fetita, mama… cu cateva mici-mari pasiuni

Toti avem pasiuni si le simtim ale noastre dintotdeauna. Eu am iubit mereu fotografia. De mica. De foarte mica. Imi placea sa ma uit pe fotografiile alb negru de familie, sa imi inchipui scenarii, sa ma uit pe spatele fotografiilor sa vad daca este scrisa pe ele data când au fost facute. Imi amintesc când aparatele foto foloseau film, când mergeam la studioul foto sa developez filmele, sa rad cu lacrimi de fotografiile prost incadrate, când nu aveam cap sau când “dormeam” in poze. Am foarte multe albume foto, mii de fotografii stocate pe te miri unde, fotografii inramate prin toata casa, telefonul e mereu aproape full. Fiecare lucru deosebit trebuie imortalizat. De ce? Imi place sa creez amintiri si sa le revad cu prima ocazie. Cu alte cuvinte, am material suficient care sa-mi mangaie batranetea.

Iubesc sa gatesc! Nu o fac chiar zilnic, dar o fac periodic. Tatal meu a fost bucatar, la fel si alte cateva rude. Au avut o afacere in acest sens in tineretea lor. Cred ca le mostenesc pasiunea chiar daca nu am facut din asta un job. Sotul meu este de asemenea bucatar. Imi plac aromele, farfuriile frumos aranjate, sunt atenta la fiecare detaliu, la farfuriile folosite, tacâmuri, tot. Imi place armonia pe o masa, culorile asortate, mirosul, atmosfera. Imi place sa fotografiez mancare, sa ii pun un obiect frumos langa, sa am o lingurita cu inimioare, ceva colorat, sa iasa ceva artistic, sa bucur ochii privitorilor si sa le rapesc un zambet. Mancarea aduce oamenii impreuna.

Iubesc calatoriile! Trebuie sa fiu peste tot, sa vad tot, sa scormonesc in fiecare loc strain sa gasesc ceva interesant de fotografiat. Imi place sa fiu in masina, sa simt ca parasesc periodic apartamentul, sa car trolerul dupa mine. Sa ma plang ca fac mereu bagaje. 🙂 Caut lumini, umbre, zapada, gheata, roua, flori, insecte, frunze, petale, oameni, copii, mobilier, jucarii, orice lucru deosebit imi sare in ochi si devine vedeta. Iubesc Romania! Este superba! Are atat de multe obiective turistice fantastice si super hoteluri. Mâncarea noastra este delicioasa si abia astept sa vad ce minunatii mai descopar prin meniul restaurantelor. Romania este maxima, ador peisajele ei. Cel mai tare din lumea asta este sa calatoresti!

In camera unui hotel din Sighisoara
Noaptea surprinsa intr-un hotel din Sibiu
Palatul Noblesse din Bucuresti
Apus de soare. In 5 min a disparut minunea!

Iubesc evenimentele! Le urmaresc pe Facebook sau pe internet in general. Merg cu copiii peste tot. In weekenduri nu stam acasa. Ne plimbam, mancam in oras, participam la diferite activitati. Am vizitat toate muzeele din Bucuresti si nu numai, mergem la teatru, in parcuri, la locuri de joaca, in vizita la prieteni sau la casa de la tara. Nu lipsim de la nicio aniversare daca suntem invitati. Radem si ne distram impreuna. Stiu ca inspir si alte mame si asta ma face fericita. Ma dau si in carusel, sa stiti! Sfatul pe care il dau oricui este iesiti din casa!

Iubesc sa fiu inconjurata de oameni care zâmbesc, de energie pozitiva. Am simtul umorului foarte dezvoltat, imi plac glumele, mistourile. Cred ca in alta viata am fost un stand-up-er. Daca este veselie in jur, prind aripi.

O zi in care nu ai ras, este o zi pierduta!

Iubesc social media! Aici vad ce fac toti cunoscutii cu care nu am timp sa ies la un suc. Imi place sa fac postari, sa creez continut interesant si frumos si sunt activa pe multe retele sociale: youtube, facebook, Instagram , tik tok, LinkedIn.

Imi place sa scriu si sunt buna la orice fel de promovari. De fapt asta a fost meseria mea de ceva timp incoace. Am gestionat zeci de pagini de facebook si Instagram si le cream tot continutul. Acum sunt freelancer. Da-mi sa promovez ceva si il fac vedeta in felul meu diferit si mega creativ.

Enchanté!

1 gând despre „Cine este Emilia Fotografiaza?”

Lasă un răspuns